Dit is een archief item!

Wanneer Koning Edward II zijn gehate en verbannen minnaar naast zich op de troon zet en hem de machtigste man van het rijk maakt, ontketent hij aan het hof en binnen zijn eigen familie een bloederige en niets ontziende ratrace naar de kroon.

Zuidpool staat bekend om zijn gedurfde en eigenzinnige ensceneringen van klassiekers uit de theaterliteratuur. Nu bewerkt Tom Lanoye het allereerste koningsdrama uit de geschiedenis, oorspronkelijk geschreven door Shakespeares grote rivaal Christopher Marlowe, tot een volledig nieuw stuk. Mauro Pawlowski componeert een geluidsdecor voor dit familiaal koningsdrama vol wraakzucht en inktzwarte humor.

Met: Peter Seynaeve, Sofie Decleir, Johan Van Assche, Koen van Kaam, Vincent Van Sande en Daan Roofthooft of Fedja Haagdorens.
Regie: Jorgen Cassier.

(*) DE FELOMSTREDEN KROON EN DEERNISWEKKENDE DOOD VAN KONING EDWARD EN ZIJN FAVORIET, JONKHEER GAVESTON, ONDER WIENS BETOVERING HIJ ZICH AFKEERDE VAN ZIJN KONINGIN EN KROONPRINS, TOT STEEDS GROTERE WOEDE VAN DE VERZAMELDE ADEL EN HET VOOR DE REST ONWETENDE GEWONE VOLK (VRIJ NAAR CHRISTOPHER MARLOWE)

www.zuidpool.be 

Wanneer

  • do 20 september 2018
    van 20.30 uur tot 22.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 20,00 (Abo tarief 18/19: € 17,00 | Vriendenpas 18/19: € 17,00 | -19 tarief: € 10,00)
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

NoOfTickets: -1- TotalTickets: 0
Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina