Dit is een archief item!

Een pleidooi voor de eeuwige zoektocht naar jezelf en een ode aan het leven…

Verona, 24 jaar, speelt Liv, 15 jaar. Liv zit in het derde middelbaar, heeft ros haar en sproeten, heeft nog nooit gekust, heeft nog nooit seks gehad, heeft kanker en nog een half jaar te leven.
Bert, 30 jaar, speelt Bart Pieter Pierre Jean-Pierre Piet Patrick Patrick Junior (Bart voor de vrienden), 20 jaar. Bart is twee keer blijven zitten, heeft al veel gekust, heeft al drie keer seks gehad en is verliefd op Ruby.
Ine, 28 jaar, speelt Ruby, 19 jaar. Ruby is de zus van Liv en weet niet of ze verliefd is op Bart, weet niet of ze überhaupt met Bart wil kussen, laat staan seks hebben, want dat is vies.

LIV is het verhaal van Liv, Bart en Ruby, drie zoekende pubers. Hun wereld wordt helemaal op zijn kop gezet door de ziekte van Liv, maar gek genoeg zorgt dit voor een enorme boost in het leven en helpt het hen te vinden wie ze zijn.

LIV is een verhaal over Guns ‘N Roses, over New Yorkers van den Aldi, over scheuren in uw broek, over luchtgitaar en lipsync, over die van wiskunde, over gênante ouders, over angst en verdriet, maar vooral over leven, keihard leven tegen 120km/uur, dat de stukken er vanaf vliegen.

LIV is een wervelende, grappige, met momenten ook gevoelige voorstelling over opgroeien in een grote wereld, het zoeken van je weg en het vinden van je bestemming…

Een voorstelling voor pubers en iedereen die ooit een puber was!

www.demannschaft.be

Maandag 02/10 om 14 uur
Dinsdag 03/10 om 10 uur
Schouwburg Ter Dilft
Voor 2de graad secundair onderwijs
7 euro

De exacte data en uren van de schoolvoorstellingen en -films worden in overleg met de scholen ten laatste eind september vastgelegd!

Reserveren voor schoolvoorstellingen kan tot vrijdag 22 september 2017 via scholen@terdilft.be.

Inlichtingen bij Inne Schilders (secretariaat), 03 890 69 33 of Bart Wauters (programmatie), 03 890 69 37.

Wanneer

  • ma 02 oktober 2017
    van 10 uur tot 11 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen
Deel deze pagina