Dit is een archief item!

Rintje is een ondeugend hondje dat samen met z’n vriendjes Tobias en Henriëtte al spelend de wereld ontdekt. Hij gaat buiten spelen in de storm, hanteert de kappersschaar en helpt bij de boodschappen. Samen met z’n vrienden organiseert Rintje zelfs een circusvoorstelling. En op school staat hij met alle hondjes in de rij om een prikje te krijgen. Rintjes mama en oma staan altijd klaar om hun kleine rakker uit de nood te helpen.

De puppy Rintje ontdekt de wereld net zoals de kleinste kinderen dat doen. Daarom is hij zo herkenbaar voor jonge kleuters. De thema’s en de stijl van de filmpjes bieden eindeloos veel creatieve inspiratie voor de klaspraktijk.

Deze film bundelt negen afleveringen van de gelijknamige Vlaams-Nederlandse animatiereeks (ook vertoond op Ket­net) en is gebaseerd op de boeken van Sieb Posthuma. Met de stemmen van Jelle en Clara Cleymans, Jonas Geirnaert, Sien Eggers, Barbara Sarafian, Ivan Pecnik en Ini Massez.

Belgie-Nederland, 2016
Nederlands gesproken
Speelduur: 50 min

Een samenwerking met CC De Kollebloem.

Jekino ontwikkelt ook een workshop bij deze film!

www.lesseninhetdonker.be

Vrijdag 29/09 om 14 uur
CC De Kollebloem, Kloosterhof 1, 2870 Puurs
Voor 1ste, 2de en 3de kleuterklas
4 euro

De exacte data en uren van de schoolvoorstellingen en -films worden in overleg met de scholen ten laatste eind september vastgelegd!

Reserveren voor schoolvoorstellingen kan tot vrijdag 22 september 2017 via scholen@terdilft.be.

Inlichtingen bij Inne Schilders (secretariaat), 03 890 69 33 of Bart Wauters (programmatie), 03 890 69 37.

Wanneer

  • vr 29 september 2017
    van 14 uur tot 14.50 uur

Waar

naam
cc Binder
adres
Forum 92870 Puurs
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen
Deel deze pagina