Geen voedselverspilling meer: duurzaam en ecologisch koken is de ondertitel van een nieuw kookboek, geschreven door Jorun Verheyden, zaakvoerster van een vegetarisch cateringbedrijf. Elke Belg gooit jaarlijks tussen de 15 en 25 kg voedsel weg. Wereldwijd belandt meer dan een derde van al het geproduceerde voedsel in de vuilnisbak. No Food To Waste laat zien dat het anders kan!
Jorun Verheyden toont een natuurlijke manier van koken. Pure producten van bij ons worden verwerkt in seizoensgebonden en ecologische gerechten. Tijdens deze sessie ontdek je dat je met een paar overschotjes een nieuw, lekker en gezond gerecht op tafel kan toveren!
Begeleiding: Annie Mondelaers.
I.s.m. Praktische School.
Prijs is excl. ingrediënten
Maximum 16 deelnemers
Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek
Wanneer
-
do 26 april 2018van 19 uur tot 22 uur
Waar
- naam
- Gemeenschapshuis Eikevliet
- adres
- Karel Suykensstraat 62880 Bornem