Dit is een archief item!

Geen voedselverspilling meer: duurzaam en ecologisch koken is de ondertitel van een nieuw kookboek, geschreven door Jorun Verheyden, zaakvoerster van een vegetarisch cateringbedrijf. Elke Belg gooit jaarlijks tussen de 15 en 25 kg voedsel weg. Wereldwijd belandt meer dan een derde van al het geproduceerde voedsel in de vuilnisbak. No Food To Waste laat zien dat het anders  kan!
Jorun Verheyden toont een natuurlijke manier van koken. Pure producten van bij ons worden verwerkt in seizoensgebonden en ecologische gerechten. Tijdens deze sessie ontdek je dat je met een paar overschotjes een nieuw, lekker en gezond gerecht op tafel kan toveren!
Begeleiding: Annie Mondelaers.
I.s.m. Praktische School.

Prijs is excl. ingrediënten
Maximum 16 deelnemers
Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek

www.femma.be

Wanneer

  • do 26 april 2018
    van 19 uur tot 22 uur

Waar

naam
Gemeenschapshuis Eikevliet
adres
Karel Suykensstraat 62880 Bornem

Prijs

€ 13,00
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen
Deel deze pagina