De inhoud van deze cursus wordt grotendeels in samenspraak met de cursisten bepaald. De bedoeling is om zo beter in te spelen op de behoeften van de deelnemers.
Gezond en gevarieerd koken (met een klein budget) staat centraal in deze cursus. We staan daarom stil bij seizoensgebonden groenten en fruit. Ook de voedingswaarde van ingrediënten en de gevarieerde manier waarop je ze kan verwerken, komen aan bod. Op het einde van elke les maken we tijd voor tips om restjes te verwerken in een ander gerecht. Dit stimuleert dan weer de creativiteit in de keuken!
Begeleiding: Annie Mondelaers.
I.s.m. Praktische School.
5 donderdagen | 19 tot 22 uur
11.01, 18.01, 25.01, 01.02, 08.02
Prijs is excl. ingrediënten
Maximum 16 deelnemers
Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek
www.femma.be
Wanneer
-
do 11 januari 2018t.e.m.do 08 februari 2018
- donderdag
- van 19 uur tot 22 uur
Waar
- naam
- CC Ter Dilft
- adres
- Sint-Amandsesteenweg 412880 Bornem