Slow Food is het tegenovergestelde van fastfood. In plaats van massaproductie en snelle consumptie gaat het hier om het genieten van authentieke lekkernijen. De wieg van de Slow Food-beweging staat in Bra (Noord-Italië). Slow Food wil streekproducten en streekgebonden kookwijzen promoten. Lokaal geproduceerd voedsel en duurzame kwaliteitsvoeding staan centraal. Een lekkere en gevarieerde keuken begint immers met schitterende producten. Ook in ons land hebben we daar geen gebrek aan. Met al dat lokale lekkers hebben we niet veel nodig om een typisch streekgerecht op tafel te brengen: Vlaamse stoverij, Gentse waterzooi, tomaat met grijze garnalen, fazant op Brabantse wijze, konijn met bier, Mechelse koekoek…
Begeleiding: Annie Mondelaers.
I.s.m. Praktische School.

3 donderdagen | 19 tot 22 uur
23.11, 30.11, 07.12

Prijs is excl. ingrediënten
Maximum 16 deelnemers
Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek
www.femma.be

Wanneer

  • do 23 november 2017
    t.e.m.
    do 07 december 2017
    donderdag
    van 19 uur tot 22 uur

Waar

naam
Gemeenschapshuis Eikevliet
adres
Karel Suykensstraat 62880 Bornem

Prijs

€ 40,00
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets
1

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina