Dit is een archief item!
Ook in 2017 komt SuperVlieg naar Bornem… maar deze keer op een totaal andere plaats: domein Kloosterheide. Zondag 30 april kan je daar terecht voor een fijne familienamiddag met bijzonder leuke activiteiten!

VOORSTELLINGEN

Karel Casier
Red The Cat

Als op het terrein plots het gejammer van een kat weerklinkt, gaan alle ogen ongerust omhoog. Op een gigantische stelling zit een poesje vast! Gelukkig is er een redder in nood: een brandweerman beklimt zonder moeite de 8 meter hoge constructie, redt de kat en wordt door de omstaanders op handen gedragen. Of dat was toch de bedoeling…
14 en 15.30 uur (30 min)Post uit Hessdalen
Pakman

Binnen in de laadbak van een kleine vrachtwagen ontmoeten we Pakman. Hij is heel precies: vouwt elke dag netjes zijn pyjama op, spoelt grondig zijn kopje koffie en gaat dan aan de slag als koerier. 1 pakje, 2 formulieren, 3 stempels, 6 handtekeningen, 450 keer per dag, 159.750 pakjes per jaar in ruil voor 10 vakantiedagen. Pakman doorkruist het land om overal en altijd op tijd pakjes af te leveren. Pakman is een ontmoeting tussen de ritmes van een jongleur en een drummer.
15, 16 en 17 uur (20 min)
vanaf 5 jaar


Ciné Martiko
Atelier Flexible & Sassafras De Bruyn

In een mobiele cinema met 20 rode klapstoeltjes kunnen ouders én kinderen op een originele, intieme manier mooie kortfilms ontdekken. Daarnaast zal Sassafras De Bruyn maal een verhaal vertellen dat ze speciaal schreef voor Ciné Martiko: Het meisje dat een vogel werd. Ze illustreert haar vertelling live, zoals in Iedereen Beroemd!
kortfilms: van 13 tot 18 uur
Sassafras De Bruyn: 14, 15, 16 en 17 uur (20 min)Compagnie Mobil
Sulky M1

Een onhandige bestuurder gaat in zijn autootje op pad om de bloemetjes buiten te zetten en een vrouw aan de haak te slaan. Alles lijkt goed te gaan tot zijn autootje plots vol rook staat. Dan probeert de klungelige vrouwenversierder op allerlei manieren om toch nog goed voor de dag te komen: een kopje koffie, een diner voor twee, aan alles is gedacht. Maar een man alleen heeft zijn beperkingen. Telkens weer gaat hij zijn ondergang tegemoet, tot groot genoegen van het publiek.
14.30 en 16.30 uur (30 min)

Theater Tieret
Chakra Bazaar

Energiebanen in de knoop of yin en yang uit balans? Uw chakra licht tot matig gedeukt en niet omnium astraal verzekerd? Eén adres: de Chakra Bazaar! In een handomdraai knijpen uw energetische dienaars uw zieltje weer in model en restylen ze in één moeite door uw inwendige huishouding.
elk kwartier (15 min)
vanaf 5 jaar


Academie Bornem, afdeling Woord
Madame Soleil en Meneer ‘Er was een keer’

Twee helderzienden nemen hun intrek in een kleine, achtergelaten woonwagen: de Woordkeet van de academie. In de glazen bol van Madame Soleil schittert de toekomst je tegemoet. In het salon van Meneer ‘Er was een keer’ lichten sprookjesachtige en vreemde verhalen op.
van 13 tot 18 uur


Academie Bornem, afdeling Dans
The man in the square

I think in patterns and I like to do my dishes on my own. Therefore I might not always connect.
Vierkant dansen: de dansers van de academie laten zien dat het kan.
13.30, 13.45, 17 en 17.15 uur (4 min)

 

ANIMATIE

Die Verdammte Spielerei

Ze marcheren fier als een fanfare. Of waggelen ze eerder als een rij eenden?
Zien ze een toog ? Ze springen erop.
Zien ze een ton, een ladder, een tafel ? Wacht maar af wat er gebeurt.
Die Verdammte Spielerei, het zotste wandelorkest ooit!
13 uur en 17.20 uurBuffalo Bill

Het paard blaast, de mist trekt op, muziek begint te spelen... en we zijn vertrokken, in volle galop! Hangen in de stijgbeugels, geconcentreerde turende gezichten, richten en... raak! Buffalo Bill: een paardenmolen en behendigheidsspel in één!
van 13 tot 18 uur
van 2 tot 8 jaar


Grime & Airbrush

Er zullen veel vlinders, prinsesjes en stoere cowboys rondlopen op SuperVlieg!
van 13 tot 18 uur


Zweefmolen

De enige échte zweefmolen voor groot en klein mag ook dit jaar niet ontbreken op SuperVlieg!
van 13 tot 17 uur


Scubabianchi

De Scubabianchi zal iedereen verstomd laten staan! Een rijdend aquarium, gevuld met goudvissen en daartussen een griezelige man die niet te vertrouwen lijkt!
13.30, 15 en 16.30 uur (30 min)Blotevoetenpad

Met een Blotevoetenpad probeert de bib baby’s of peuters en hun ouders reeds van bij de start warm te maken voor boekjes en voorlezen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat de blote voeten ergens naartoe leiden en vind je aan het einde van ons pad een snoezelhoek met boekjes.
van 13 tot 18 uur

 

ZELF AAN DE SLAG

Rode Aarde

Wat neem je zeker mee naar een nieuwe planeet? Wat steek je in je valies? Vanuit die vragen wordt er gefantaseerd en gekleid. Boven op een grote bol ontstaat langzaam een nieuwe planeet. Een droomplek met glooiende heuvels, grillige bergen, bruggen, bronnen, stapstenen, veilige havens en wilde wouden.
van 14 tot 18 uur


Slapstickfilm: om de slappe lach van te krijgen

Gezocht: vers acteertalent (tussen 2 en 99 jaar) om mee te spelen in je eigen slapstickfilm. Ervaring niet vereist. Enige voorliefde voor bananenschillen, slagroomtaarten en piano’s op de tenen krijgen is een voordeel. De acteurs van Productions & Zonen lopen rond en maken mensen warm om kleine filmpjes in te blikken! Ter plekke te zien in de gelegenheidscinema en achteraf afgeleverd als originele terugblik op SuperVlieg.
van 14 tot 18 uur


Dans me

Deze keer gaan we niet zelf dansen of kijken naar dans. Wel proberen we zelf een reus aan het dansen te krijgen. Jong en oud, klein en groot, dik en dun brengen samen dans, enthousiasme en verwondering teweeg!
van 14 tot 17 uurTateljeeke

Weet je nog hoe je strandbloemen maakt? Hou je van vuurspuwende draken? Of heeft jouw poppenkast dringend nood aan een supercoole sokpop?  Dan zijn de ateliers van Tateljeeke zeker iets voor jou. Kom langs wanneer je wil en laat je fantasie de vrije loop. Wedden dat er weer heel wat pareltjes zullen gemaakt worden!?
van 13 tot 18 uur


SuperVlieg
Zondag 30/04 van 13 tot 18 uur
Domein Kloosterheide, Kloosterstraat 89, 2880 Bornem

Met een toegangsbandje kan je deelnemen aan alle activiteiten op het terrein. Iedereen die jonger is dan 19 jaar (of een Vriendenpas van Ter Dilft heeft) betaalt 4 euro. Volwassenen betalen 6 euro. Toegangsbandjes zijn vooraf verkrijgbaar of kan je kopen aan de ingang van het SuperVlieg-terrein. 


SuperVlieg is een organisatie van gemeente Bornem, Tateljeeke, Jeugdharmonie Ter Dilft, Scouts en Chiro Bornem.

Download onderaan de programmaflyer!

Wanneer

  • zo 30 april 2017
    van 13 uur tot 18 uur

Waar

naam
Zaal Kloosterheide
adres
Kloosterstraat 892880 Bornem

Prijs

€ 6,00 (Vriendenpas 16/17: € 4,00 | -19 tarief: € 4,00)
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina